Keuringen

U heeft een vaartuig op het oog en denkt erover dit aan te aanschaffen of wilt u de staat van uw eigen boot weten? Laat dan altijd een ultrasoon vlakdikte meting uitvoeren. Hoewel het schip een keurige uitstraling kan hebben, kan dit toch zijn aangetast door elektrolyse of corrosie en is het dus belangrijk dat u op voorhand weet waar u achteraf aan toe zal zijn.


Bij een vlakdiktemeting wordt het schip in eerste instantie visueel en akoestisch onderzocht. Daarna wordt het op de markeringen van de verdachte plaatsen gemeten met een ultrasoon meetinstrument. Ook worden de standpijpen van de afvoeren met een endoscopische camera onderzocht en indien mogelijk gemeten.


Verder bent u ook op het juiste adres voor een aankoopkeuring van de gehele boot. Door de jarenlange ervaring en expertise die we kunnen geven, merken we algauw de aandachtspunten op en proberen wij een zo nauwkeurig goed mogelijk staat van de boot in een rapport te creëren tot op wel de kleine details van de gebreken. En in de meeste gevallen heeft het voor u ook weer voordelen in de aankoopprijs van het vaartuig.


De basistarieven voor het keuren van een onderwaterschip excl. reisvergoeding:


Boten t/m 7 meter €300,- incl. btw

Boten van 8 t/m 12 meter €500,- incl. btw

Boten van 12 t/m20 meter €900,- incl. btw


Volledige aankoop keuring is de prijs op aanvraag i.v.m. de mogelijkheden die wij kunnen doen.


– Ultrasoon vlakdikte meting

– Interieur inspectie, lekkages etc.

– Motor compressie meting

– Technische staat onderzoek m.b.t. onderhoud status

– Tank onderzoek

– Accu rapportage

– Exterieur, teakdek, verfstatus

– Proefvaart

IMG_4488